Fira de la ceràmica Argillà Argentona 6, 7 y 8 de juliol del 2018
Avui a Kefinde visitem la Fira Internacional de la Ceràmica a Argentona, que es diu ARGILLÀ ARGENTONA i que es va celebrar els dies 6, 7 y 8 de juliol del 2018. La fira se celebra cada any durant el segon cap de setmana de juliol, en el centre del poble d’Agentona i ocupa els següents carrers (en aquesta edició): Avinguda Puig i Cadafalch, C. Gran, Plaça de Vendre, C. Torras i Bages y Plaça de l’Església.
A la fira hi trobareu parades de ceramistes, tallers, demostracions, i la gran Trepitjada final que consisteix en trepitjar el fang tots a la vegada….. i moltes altres coses que hi trobareu a la fira. No et pots perdre la gran Trepitjada és brutal !!!!

Per a més detalls podeu consultar la pàgina web del Museu del Càntir a Argentona.
Activitats de cap se setmana amb nens i nenes.