El Camping Tamarit Beach Resort és un càmping molt familiar, situat en un entorn privilegiat amb accés directe a la platja de Tamarit i a pocs metres del castell de Tamarit, i a pocs km d’Altafulla.

Molt recomanable per anar-hi amb nens i nenes, el grup d’animació és molt proper, el miniclub està molt ben ubicat ja que està al centre de tot el nucli de Piscina, Gimnàs, zona esportiva, ….. molt divertit pels infants el Tamie Meal on poden dinar amb la mascota del càmping.

I pels qui ens agrada l’esport Tamarit Beach Resort es tu paradís… fan activitats esportives durant tota la temporada i en temporada alta hi ha fins hi tot dues activitats esportives a la mateixa hora.

Fora de temporada alta el Càmping Tamarit Beach Resort, organitza caps de setmana temàtics per a que puguem gaudir d’activitats especials, com son l’October Fest, cap de Setmana de fitness, Halloween, entre altres…

Nosaltres l’any 2019 vam estar un dels caps de setmana que organitzen per a Halloween, que en aquest 2019 Halloween ho han celebrat durant 3 caps de setmana: (18-20 i 25-27 d’octubre i 31-3 de novembre). Aquí podeu veure el nostre vídeo review de l’especial de Halloween de Camping Review.

El càmping està situat a la Platja de Tamarit. Carretera N-340A. Km 1.172, 43008 Tarragona.
Costa Daurada (Spain)

Podeu consultar tota la informació del càmping a la web:
https://www.tamarit.com