El Càmping La Torre del Sol és un càmping ubicat a la zona de Miami Platja, Tarragona, molt gran i amb activitats per als nens tot l’any, no només al juliol i agost. Punt molt important quan tens nens,

A conitnuació trobareu els dos vídeos de Càmping Review per a que pogueu veure les instal.lacions del camping, l’experiència a la Torre del Sol i l’activitad especial del campament pirata on els nens i nenes es queden a dormir una nit, i de la que també vam fer un especial KEFINDE. I com sempre la nostra foto amb la mascota del camping que a La Torre del Sol és un sol La Sunny !!!!

La mascota del càmping La Torre del Sol en la Sunny, us deixem la nostre foto tradicional que sempre fem amb les mascotes:

El Càmping La Torre del Sol es troba a:
Carretera N-340 Km 1136, 43300 Mont-roig del Camp, Tarragona
Miami Platja
PTrobareu tota la informació del camping a la web:
https://www.latorredelsol.com/es