Avui a KEFINDE participem amb un stand propi KEFINDE a la 5ª edició del Saló de les Famílies Nombroses de Catalunya 2019, que organitza la FANOC i que es va realitzar els dies 26 i 27 d’octubre del 2019.

A l’stand KEFINDE hem sortejat els següents premis:
– 2 entrades familiars exposició de maquetes (2 adults + 3 nens/es) a Catalunya en Miniatura.
– 4 entrades familiars (2 adults + 3 nenes/es) a la ruta de la Pedra Seca. Inclou 4 rutes per a conèixer el patrimoni de Torrebesses. Cada ruta és per a 2 persones. Els nens i nenes tenen entrada gratuïta.
– 8 entrades familiars (2 adults + 3 nenes/es) al Parc de La Sèquia i Museu de la Tècnica de Manresa.
– 4 entrades a activitats a “La Seva de l’Aventura” al poble d’Arbúcies, Montseny.
– 2 descomptes pel museu taller Sastres Paperers. 1º: Visita al molí amb demostració de l’ofici de paperer: 4’50 € persona per a famílies amb més de 2 fills i els menors de 5 anys no paguen 2º: Visita al molí i taller d’elaboració de paper (cada persona es pot emportar un full de paper fet per ella mateixa): 5 € per persona per a famílies de més de dos fills/es, menors de 5 anys no paguen.
– 1 entrada para 5 persones en el tren visita teatralitzada de Nadal del Museu del Ferrocarril de Mora la Nova.
I hem repartit més de 200 vals descompte per anar a la Selva de l’aAventura i 100 vales 2×1 pels Dinosaures de Fumanyà.

Donem les gràcies a tots/es els qui han col·laborat amb KEFINDE pel sorteig i els vals descompte:
“La Selva de l’Aventura, Museu de la Ciència i la Tècnica de Manresa y Parc de la Sèquia, Sastres Paperers, Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses, Museu del Ferrocarril de Mora la Nova, Museu de les Mines de Cercs Dinosaures de Fumanyà, Catalunya en Miniatura i XATIC la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya”.
Nosaltres ho hem passat genial durant la fira, ja que com podeu veure en el vídeo a tot el saló hi trobareu moltes activitats per a totes les edats.

Gràcies també a la FANOC per la seva gran ajuda durant el saló.
Podeu veure tota la informació del saló a la web:
www.salofamiliesnombroses.com
Si sou família nombrosa us podéu donar d’alta a l’associació FANOC a la seva pàgina web:
www.fanoc.org

Activitats de cap de setmana amb nens i nenes.