Avui a Kefinde anem a l’especial de Nadal del poble de “Le Barcarès” a França.
Que hi hem trobat aquest Nadal 2019?:
– “Le Village de Noël” el poble de Nadal: Hi trobareu atraccions, espectacles, dos pistes de gel per a patinar, quads, tobogans gelats, restaurants, foodtruck, una decoració com si estiguem al pol nord i moltes coses més…
– “Le Marche de Noël” el mercat de Nadal on pots comprar productes de Nadal i amb una decoració de Nadal encantadora.
– “La Schtroumpf Expérience” experiència amb els Barrufets on es fa un recorregut pel poblat dels Barrufets, ens enfrontem a Gargamel i finalment vivim una experiència de realitat virtual impressionant.

El parc de Nadal i les pistes de gel estan obertes del 27 de novembre del 2019 al 12 de gener del 2020, i l’experiència dels Barrufets del 20 de novembre del 2019 al 2 de febrer del 2020 (ho han ampliat, però millor mirar la seva pàgina web per tal de confirmar les dates i horaris exactes ja que aquest poden variar).
Podeu consultar els preus, horaris i ubicació de “Le Barcarès” a la pàgina web oficial:
https://www.noelbarcares.com
OJO: L’experiència dels Barrufets està a uns 5km de “Le Village de Noël”, només per a que ho tingueu en compte.

Activitats de cap de setmana amb nens i nenes.