Avui dilluns 10 de gener 2020, ja tenim guanyador del sorteig pel taller en el «Centre d’Interpretació de l’Or del Segre».
Família nombrosa de Mariano per a 2 adults + 4 menors.
FELICITATS Mariano.
Estigueu molt atents al nuestre bloc i canal de Youtube pel proper sorteig sorpresa…..

Avui a Kefinde anunciem el Sorteig “Or del Segre”, on podeu guanyar un val regal per a 2 adults + 2 infants, per realitzar el Taller de Recerca de l’Or al “Centre d’Interpretació del l’Or del Segre” de Balaguer.


Consulta en aquest enllaç totes les bases del sorteig KEFINDE Or del Segre

Si no coneixeu l’Or del Segre us animem a que mireu el vídeo Kefinde que vam fer fa més 1 any, on ens convertim en autèntics buscadors d’or, aquí us deixem el link del vídeo:

La promoció del sorteig és des de del dia que publiquem el vídeo, 3 de febrer del 2020 fins el 9 de febrer del 2020 a les 24h.
Es farà el sorteig entre tots els participants el següent premi:
Taller de recerca de l’Or en el Riu Segre per a 2 adults + 2 infants.
El val regal es podrà utilitzar per a realitzar el taller els mesos de juliol i agost del 2020, a les instal·lacions del “Centre d’Interpretació de l’Or del Segre”, que se troba a:
Av. Comte Jaume d’Urgell, 12 – 25600 Balaguer (Lleida)
http://museucn.com/
És NECESSÀRIA RESERVA PRÈVIA al telèfon: 973 448 668 o per email: ordelsegre@balaguer.cat
Sense reserva prèvia no es podrà garantir que es pugui fer el taller.
Per a participar en el sorteig es demanen 2 condicions:
– Estar subscrit al canal de Youtube KEFINDE que és gratuït (si no esteu subscrits ho podeu fer ara mateix).
– Enviar un email a kefinde@kefinde.es amb el assumpte SORTEO KEFINDE, des de la publicació del vídeo sorteig fins el diumenge 9 a les 24h. Tots els emails rebuts més tard de les 24h del diumenge 9 de febrer seran descartats pel sorteig.
Només una participació per e-mail.
El o la guanyadora del sorteig serà la persona que escollim a l’atzar d’entre tots els e-mails rebuts i que compleixin amb la normativa del sorteig, des de el moment en el que es publiqui el vídeo que anuncia el sorteig, fins el diumenge 9 de febrer a les 24.
Una vegada tinguem l’email de la persona guanyadora (escollida a l’atzar), li respondrem per email per comunicar-li que ha estat la persona premiada, i li demanarem les seves dades de contacte per a poder contactar personalment i facilitar-li el val regal.