Avui a Kefinde visitem el Centre Cultural Aeronàutic – Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, on hi ha una exposició aeronàutica dels Cent Anys de l’Aviació Civil a Catalunya, i que pertany a la “Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya”.
A l’exposició podreu veure un repàs de l’evolució que ha viscut l’aviació internacional, nacional i també local a lo llarg de la història.
Hem vist diferents aeronaus, rèpliques d’avions històrics, fotografies, panells gràfics, motors i maquetes d’aeroports.
Ho hem passat molt bé ja que hem après moltes coses, i ens hem pujat en un avió antic i semblàvem pitos professionals.

Podeu consultar tota la informació del Centre Cultural Aeronàutic de El Prat a la seva pàgina web:
http://www.fpac.org/fpac/
Actualment obren els dissabtes i diumenges de 10h a 13:30h, l’entrada és gratuïta i a l’agost està tancat.
Es poden aportar donatius per a mantenir l’exposició ja que és una associació sense ànim de lucre.

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya neix el 1997, de la iniciativa d’en Manel Pons Fontanillas aplegant un heterorgànic conjunt d’entitats i persones del món de l’aeronàutica amb l’objectiu de recuperar i divulgar el nostre patrimoni històric aeronàutic.
Establerta a l’Aeroport de Sabadell, disposa de tres hangars on emmagatzema, restaura, I si és possible, posa en vol les aeronaus que constitueixen la seva col·lecció i que es podran veure al Jardí Museu d’Aeronàutica de Catalunya, per fi en construcció. També disposa d’un taller de restauració d’aeronaus al Centre Aeri de Vilanova I La Geltrú, bressol de la Fundació, I al Centre Cultural Aeronàutic de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, lloc en el que hi realitza exposicions, conferències I d’altres activitats culturals.

Activitats de cap de setmana amb nens i nenes.