Avui visitem el Camping La Llosa a Cambrils, i hem passat un cap de setmana d’hivern i fem un vídeo resum per a que pugueu veure que a l’hivern també es pot gaudir d’un càmping, en temporada baixa, i tot i que no hi han activitats ja que estem en temporada Baixa ens ho hem passat genial fent les nostres pròpies activitats, passejades per la platja, badminton, … i gaudir de la tranquil·litat que el Camping La Llosa ens ofereix.

Aquesta vegada ens hem allotjat en un dels bungalows luxe que son molt grans, i us ho recomanem molt ja que a aquest i altres bungalows del càmping La Llosa trobareu al sortir de la Terrassa del bungalow una àrea de gespa como privada pels bungalows, on els nens i nenes poden jugar com si fos un jardí privat.

Camping La Llosa
Cami de les Lloses 1 | Acceso Crta. Nacional 340, 43850 Cambrils, Tarragona, España
Tel. 977 36 26 15
e-mail: info@camping-lallosa.com
GPS: 41.065433, 1.045659
Podeu veure tota la informació del càmping a la web:
https://www.camping-lallosa.com/