¿Qué és Kefinde? Activitats en família caps de setmana

Kefinde és el teu canal i bloc on publiquem vídeos per a descobrir activitats a fer els caps de setmana amb nens i nenes, centres d’aventura, càmpings familiars, museus, etc….

Activitats familiars de cap de setmana, no t’ho pots perdre. Sortir amb nens i nenes mai ha estat tant divertit.

¿Alguna vegada has pensat, on puc anar aquest cap de setmana amb els meus fills/es… i no saps on anar?
T’han parlat d’alguna activitat i t’agradaria poder-la veure abans d’anar-hi, i així et fas una millor idea de com és l’activitat?

Al canal de Youtube KEFINDE et presentem en vídeo propostes d’activitats interessants per a gaudir dels caps de setmana en família. Per tal que les puguis conèixer millor fem un vídeo reportatge de vídeo amb entrevistes als organitzadors, imatges de les principals activitats… i tot comentat pels nostres fills Noa i Aran, els protagonistes del canal Kefinde.

A que esperes?, entra en el nostre canal de Youtube i gaudeix!!!

A més ara en el nostre bloc pots consultar una agenda d’activitats que publiquem mensualment on et recomanem activitats per a fer els caps de setmana en família.

Si ets una empresa, museu, centro d’aventura, càmping i vols que vinguem a fer un dels nostres súper vídeos contacta amb nosaltres i ho coordinarem encantats.

A Kefinde aportem informació important per a que els Pares i Mares de família disposin de més eines per a ensenyar als seus fills, i per aquest motiu hem creat l’espai ESCOLA DE PARES on anirem publicant idees i consells per a les famílies.