Avui a KEFINDE, el Nadal del 2021, anem a Catalunya a Miniatura a realitzar l’activitat de “CAÇATIONS”, A LA CAÇA DEL TIÓ.

Una activitat molt recomanable per a nens, ja que per només 35 eur tens l’activitat de caça tió i t’ho portes a casa. Així pots posar el Tió a casa teva perquè CAGUI REGALS per NADAL,…. SUPER !!!!! i en el nostre cas que hem realitzat l’activitat a Catalunya a Miniatura, en aquest preu t’inclou l’entrada per a 2 menors i per tant només paguen l’entrada els adults, o els altres menors que us acompanyin clar…

Per realitzar l’activitat heu de reservar a la web:
https://www.caçations.cat

I escollir on vols realitzar la CAÇA DEL TIÓ, que tens diverses muntanyes/ubicacions disponibles a tot Catalunya que és on s’han amagat els TIÓS:
Catalunya a Miniatura, Camprodon, Pedraforca, Montseny, Mura, Ordal, Prades, Rupit, Riudarenes, el Corredor i Collserola.
Un cop realitzada la reserva, 2 dies abans de realitzar l’activitat rebràs un email amb les instruccions per poder trobar el teu TIÓ: mapa, coordenades GPS per si les mosques… instruccions i un conte del TIÓ!!!!
A més, podràs afegir el teu missatge que aquest et donarà el TIÓ Quan el trobis.

Recorda que tens tota la informació de Catalunya a Miniatura i pots comprar entrades a la web:
https://www.catalunyaenminiatura.com

Caça tió, a la caça del tió.
Nadal en família, aquest Nadal 2021 no et perdis les millors activitats de la mà de KEFINDE.