Càmping Acedo a Navarra

Els dies 12, 13 i 14 de juliol a KEFINDE visitem el Càmping ACEDO a Navarra, es tracta de càmping més gran de la comunitat de Navarra.
Càmping Acedo és un càmping de 4 estrelles ****, està ubicat a la zona mitja de Navarra, Terra Estella- Lizarraldea, entre les serres de Lokiz i Codes, una vall anomenada Berrueza. Es tracta d’un paratge molt bonic i amb infinitat de llocs per visitar, molt ben comunicat per carretera i prop de les principals capitals de província.
Com sempre et mostrem el càmping amb el vídeo review de Camping Review:

El càmping Acedo disposa de bungalows, àmplies parcel·les, amb aigua, llum i sanejament, i blocs de sanitaris. Tenim com 3 zones de parcel·les, dues de curta estada i una zona de llarga estada. El càmping pot acollir un total d’unes 1.400 places, repartides en unes 300 parcel·les i uns 30 bungalows.
Com a novetat trobaràs un nou bungalow per a 6 persones amb 3 habitacions, 2 banys i 2 TV.
Com veureu al vídeo, el càmping disposa de Pista de Padel, Restaurant, gran piscina, 4 parcs infantils, 4 zones de barbacoes, carpa miniclub, lloguer de bicicletes i podràs fer recorreguts en bicicleta para la via verda que està a tan sols 1 km del camping, i molts serveis més .. ..
A més el tracte del personal de recepció, bar i restaurant han estat excel·lents.

I no et perdis com sempre el vídeo de l’experiència familiar de KEFINDE, on vivim el càmping en primera persona, i vam gaudir de les super activitats i instal·lacions de càmping Acedo:

A més si aneu al càmping ACEDO amb la targeta Mundo Campista Càmping Card, us faran el millor descompte. Si encara no la tens la pots comprar el següent link:
https://www.mundocampista.net

Podeu veure tota la informació del Camping ACEDO a la web:
https://www.campingacedo.com

Descobreix els millors càmpings familiars de la mà de KEFINDE i Camping Review.