Càmping Artaza Urederra a Navarra

Tots els càmpings tenen les seves coses diferencials, no hi ha dos càmpings iguals, però si n’hagués de triar un que m’hagi sorprès seria l’Artaza Urederra.
El Càmping Artaza Urederra es troba a Navarra, en un entorn privilegiat pel seu paisatge i tranquil·litat, i per la proximitat a una meravella com és el riu Urederra que té les seves aigües de color turquesa. És real, no és cap efecte del photoshop, les seves aigües són d’un blau turquesa hipnòtic intens, passaries hores mirant el riu i el seu meravellós entorn.

És el primer càmping que he visitat que té un ramat d’ovelles, i et deixen que els doni de menjar. Tota una experiència pels amants dels animals, i que encanta als més petits.

És un càmping de dimensions reduïdes, unes 180 persones de capacitat màxima, per la qual cosa esperes que els bungalous siguin petits, com a màxim 6 persones. Doncs no, tenen dues cases e fusta amb capacitat fins a 15 persones. I el més sorprenent no és això, és que una de les casetes està feta a mà, amb una escala preciosa arrodonida en les seves formes amb què no et pots fer mal, i que a més està decorada com si estiguessis en un conte de fades, amb un estil rural preciós. L’altra casa farà les delícies dels amants del que és modern, que no esperen trobar totes les comoditats en una caseta de fusta en un càmping rural petit.

A més de les dues cases amb capacitat per albergar un grup, el càmping té carrosses de fusta, habitacions adossades amb xemeneia, una botiga tipi dels indis, i una yourta enorme on pots realitzar esdeveniments o cursets, ells per exemple fan trobades de Ioga, etc….
Sense oblidar els bungalows, els més grans que hem vist a les nostres vides, tot era de grans dimensions, el menjador, el saló, les habitacions, el lavabo…

Els allotjaments ja són molt sorprenents, però no són el més destacable i mira que això és difícil. El que més ens ha sorprès és que el càmping compta amb un espai de sauna finlandesa que funciona amb llenya. L’espai és preciós, amb dues saunes de fusta de mida diferent i una piscineta molt calenta on et pots asseure. Ho vam provar a l’estiu, la mateixa tarda en què vam fer l’excursió al naixement del riu Urederra i l’experiència ens va deixar com a nous.

Totalment recomanable. Relaxació total en plena naturalesa. Sensació de pau.
Si algun dia em perdo, que no em busquin al càmping ARTAZA UREDERRA.

Tens tota la informació del càmping i preus a la web:
https://www.campingartazaurederra.com

I si aneu amb la targeta Mundo Campista obtindreu els millors descomptes. Si encara no teniu la targeta la podeu comprar al següent enllaç:
https://www.mundocampista.net/tienda