Càmping Ecològic Lava La Garrotxa

Vam estar al Càmping Ecològic Lava durant el pont i cap de setmana de Sant Joan, gaudint d’un magnífic sopar de Sant Joan, a l’aire lliure, al qual no va faltar la tradicional Coca de Sant Joan i copeta de cava, seguida de ball, per a totes les edats.

Review Càmping Ecològic LAVA i 🐴 GRANJA 🐔 El millor càmping per a visitar😮 la zona volcànica de la Garrotxa


El càmping té un magnífic restaurant, decorat amb molt de gust i ofereix el menú típic de la cuina de la zona, els tradicionals fesols de Santa Pau, un poble que per cert, està a tan sols uns pocs KM de càmping.


És un càmping ideal per anar amb nens. Els nens gaudeixen molt de les activitats, durant els dies vam anar de Sant Joan tenien una activitat diària o nocturna, sempre dirigida als nens. En els dies que vam estar van celebrar jocs d’aigua de la piscina, taller de construcció amb troncs i materials reciclats, i com activitats nocturnes jocs amb llanternes per trobar a l’animador que s’amagava i una altra nit van fer un joc de recerca de fitxes. Un punt molt fort de càmping és l’activitat diària gratuïta d’anar a buscar els ponis i ajudar a preparar-los, així com anar a deixar-los a la granja a la fi de el dia. També es tenen activitats molt atractives de pagament com són anar amb tren a el volcà Cruscat, passeig en poni, dos espais Lava Kids que són espais lúdics infantil amb inflables, llits elàstics, circuit americà, tractors tipus bicicleta … si t’allotges al càmping gaudeixes del doble de temps. La piscina és gran i són dues piscines, la gran i la petita amb xorros d’aigua. A més de ponis al centre de càmping trobarem un grup de conillets d’india en una enorme gàbia, també un grupet de conills i un parell de cabretes, gallines, galls i oques.

Experiència familiar de KEFINDE Càmping Ecològic LAVA i 🐴 GRANJA 🐔 taller Cavalls, Ponis, gallines, cabres, i més,,,


El càmping és preciós, molt ben cuidat, compta amb una vegetació que res té a envejar les selves tropicals perquè el terra volcànic és molt fèrtil. L’entorn és privilegiat, des del mateix càmping pots realitzar nombroses excursions, i visitar caminant des del mateix càmping els dos volcans més importants i singulars, el Cruscat perquè es troba tallat i el Santa Margarida en què van construir una ermita en el seu cràter. També val la pena agafar el cotxe i anar al riu, on pots banyar-te o gaudir simplement d’una vegetació frondosa que no esperes trobar a Catalunya.


És el càmping somiat pels amants de les barbacoes, es troben en tots els racons i vam trobar una cosa mai vista, o al menys nosaltres no havíem trobat en cap càmping, tenen una màquina expenedora de safates de carn d’una carnisseria de poble de gran qualitat . Gràcies a aquesta màquina vam poder preparar unes botifarres que van quedar molt bones.

Les instal·lacions són molt completes, tenen gronxadors, cistelles per jugar a bàsquet, porteries per jugar a futbol, voleibol, tot molt cuidat.
Vam estar en un bungalow per a 8 persones, encara que només fóssim 4, i vam poder gaudir de dos piques al lavabo i de dues dutxes. El bungalow era molt còmode i ens va encantar la seva gran terrassa.


El Càmping Ecològic Lava està a: Crta Olot Santa Pau km 7 – 17811 SANTA PAU – GIRONA – La Garrotxa
Pots contactar amb el càmping a la web: https://campinglava.com o al telèfon: 972 680 358