Càmping El Far Calella – Barcelona ATC

El primer cap de setmana de juliol del 2021 vam visitar el Càmping El Far a Calella – Barcelona.

Càmping ideal per als amants de Calella, i de la Costa de Barcelona en general.

El que més m’ha agradat de càmping és poder gaudir de totes les comoditats (bons bungalows, piscina, espectacles nocturns, magnífic bar …) sense renunciar a estar al centre de Calella, caminant, en cinc minuts. I a dos minuts caminant de la platja, de la millor zona al meu parer, perquè és on està ubicat el “circuit tipus ninja warrior ” i la zona lúdica gratuïta per a nens amb inflables, mànegues, pilotes, dibuixos per pintar, entre d’altres.

El segon punt més fort per a mi són les vistes, impressionants, a la platja. I una intimitat difícil d’aconseguir, la qual només tens quan davant teu tens el mar i no tens companys campistes. El preu a pagar per tenir vistes són les costes a pujar, no pots tenir aquestes vistes i intimitat en un càmping pla, per a mi val la pena l’esforç, però no recomanaria aquest càmping a persones amb problemes de mobilitat. El millor d’estar en una muntanyeta és que tens a peu de càmping moltíssimes excursions de muntanya o de passejos de ronda. No és un càmping per a tothom, la seva zona d’acampada, amb vistes espectaculars, està pensada per a tendes de campanya i no per a autocaravanes que tenen problemes per entrar al càmping i per circular pel mateix.

Té bungalous de diferent grandària, mobilhomes, quatre tipus de tendes diferents Glamping (Kenya, Victòria, Caraibes i Balears), apartaments, cubanes (cabanes sense wc), Triganos, una varietat tan gran que trobaràs el que busques i s’adapta a tot tipus de pressupostos.

El càmping en si mateix no compta amb animació al juliol i agost, ni falta que li fa, perquè en allotjar-te t’obsequien amb la polsera de l’agrupació de turisme de Calella que et permet gaudir de moltes atraccions de forma totalment gratuïta, o amb descompte per a altres. Per a nens i adolescents tenim, de forma totalment gratuïta, la festa d’escuma, l’excursió a les torres de vigilància i a el far, cura de cavalls en hípica Bonanza, Mini Club amb inflables, mànegues, piscines i zona de pintura davant de la platja , excursió amb tren per la ciutat per visitar el museu turístic, caiac. Amb descompte tenim el Ninja Warrior aquàtic, que està davant de càmping. És molt bona idea passar tota una setmana de juliol o agost al càmping gaudint de les activitats que ofereix Calella, la seva platja i els misteris dels seus carrerons. I pels que fugen de les aglomeracions, millor anar-hi la resta de l’any.

A la nit vam poder gaudir d’un fantàstic espectacle de màgia a l’escenari de bar amb què vam riure molt el dissabte.
El càmping no té instal·lacions esportives pròpies com a pista de futbol, tennis … però sí ping pong, pista de petanca i parc infantil, perquè no els cal ja que el club de tennis de Calella és a la banda de càmping i més a la platja si es té camp de futbol, voleibol, circuit de gimnàstica i estan més a prop que altres facilitats esportives d’un càmping de grans dimensions si has de travessar-de punta a punta.

La piscina no és d’enormes dimensions, però és ideal per als nens i per treure’t la sal de la platja. Compta amb una cascada molt relaxant i la zona d’hamaques per prendre el sol és preciosa i de grans dimensions.
Supermercat no tenen, però sí unes màquines vending disponibles les 24 hores, molt pràctic per si arribes a última hora per realitzar el check in o estàs preparant el sopar tard i et falta alguna cosa

En les següents fotos podeu veure totes les activitats gratuïtes i amb descompte, que organitza l’Associació Turística de Calella ATC.

Pots trobar tota la informació del càmping així com realitzar reserves directament a la web: https://www.campingelfar.com