CAMPING GRAN SOL – Montferrer, La Seu d’Urgell – Lleida

El març del 2021 KEFINDE amb Camping Review visitem el Camping Gran Sol, a la població de Montferrer – Lleida.

El camping Gran Sol és un camping familiar, tranquil de tracte molt proper ubicat al cor del Pirineu. A la població de Montferrer, just al costat de la Seu d’Urgell i a tan sols 10 minuts en cotxe d’Andorra, lo que ens permet gaudir de multitud d’excursions tant a l’estiu com a l’hivern. És ideal dormir al camping si vols fer raquetes de neu o esquí, ja que pots anar a totes les estacions d’esquí d’Andorra i la Cerdanya, i gaudir de l’apre esquí amb tota tranquil·litat i sense massificacions.

Una cosa que ens ha agradat molt del camping és que disposa d’una zona bikefriendly, pertanyen a la xarxa https://bikefriendly.bike on en aquest cas trobaràs per a reparar la teva bicicleta en ruta: guardabicis, taller i zona de rentat.

En el vídeo podeu veure el vídeo review complert de tot el camping, i al juny tornarem al camping Gran Sol, per a fer l’altre nostre vídeo on transmetem l’experiència de viure un cap de setmana en família de camping des de KEFINDE i Camping Review, ja que és quan ja fan activitats i tenen la piscina oberta. No us ho podeu perdre.

Nosaltres ens beneficiem sempre que anem de camping dels descomptes que ens ofereix la targeta Campistes Catalans.
Al següent enllaç podeu veure tota la informació, càmpings i establiments adherits.
https://www.campistescatalans.cat

Podeu veure tota la informació del camping a la web:
www.campinggransol.cat
Crta. N-260 Km.230
Montferrer La Seu d’Urgell 25711(Lleida)
Tel. 97 335 13 32
Email: info@campinggransol.cat

Els millors Càmpings Familiars a KEFINDE i CAMPING REVIEW.