A l’agost del 2021, a KEFINDE anem al càmping KIKOPARK a la platja d’Oliva – València, primera parada dins de la nostra ruta Càmping Road que hem fet per diferents càmpings de la Comunitat Valenciana (anem publicant-los tots al bloc i canal de Youtube KEFINDE), en col·laboració amb Mundo Campista, les botigues de sostre de Domingo Camper i Camping Review.

Càmping KIKOPARK és un càmping de luxe a primera línia de platja. D’una platja paradisíaca, amb aigües cristal·lines on vèiem nedar peixos, i al costat d’un poble preciós, Oliva.
El millor, la platja, l’accés a aquesta és molt bonic, travessant unes escales de fusta ja que la platja té dunes naturals. Les dunes tenen molt d’interès ecològic, trobem cartells informant-ne de les característiques.
A la platja podem jugar a la seva zona de jocs tipus gronxadors i també prendre alguna cosa al chiringuito. No es pot quedar sense taula, ja que compta amb un restaurant de luxe amb vistes al mar espectaculars, el Kiko Port, i una pizzeria anomenada Fracuela. A la pizzeria també serveixen gelats, cafès i piscolabis a tota hora, i pots encarregar plats com paella i pollastre rostit. Els preus eren raonables, així que podies descansar de cuinar algun dia que havies aprofitat bé el temps a la platja o piscina.

És un càmping de mida mitjana, d’unes 150 parcel·les i uns 30 apartaments. Nosaltres vam estar en una parcel·la propera al restaurant Kiko Park i al costat dels lavabos que eren nous i de disseny, són preciosos, amb fusta tipus nòrdic.
Gaudim molt de la piscina, que són dues, una infantil i una altra gran que sí que cobreix. Tot un plaer demanar un refresc al quiosc que tenen a la mateixa piscina, tombar-te en una de les gandules i relaxar-te prenent el sol i escoltant música. Totalment recomanable les classes de zumba, molt divertides.

A més, si aneu al càmping KIKOPARK amb la targeta Mundo Campista Camping Card, us faran el millor descompte. Si encara no la tens la pots comprar el següent link:
https://www.mundocampista.net

Podeu veure tota la informació del Càmping KIKOPARK a la web:
https://kikopark.com

A la següent web podeu veure la tenda de sostre de DOMIN GO Camper que hem utilitzat per a aquesta ruta, així com altres models que tenen a la venda i/o lloguer:
https://domingocamper.es