A l’agost del 2021, a KEFINDE tornem al Càmping Villasol a la nostra ruta Càmping Road, que hem realitzat per la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb les tendes de sostre de DOMIN GO CAMPER i Mundo Campista. El Càmping Villasol és el millor càmping que hi ha a Benidorm – Alicante, disposa d’una piscina impressionant… com d’un hotel de 5 estrelles, parc infantil, bungalou, viles de luxe, parcel·les enormes, botigues comanxe ja muntades per lloguer, supermercat, zona esportiva, renta cotxes, bugaderia, un restaurant amb un menjador i terrasses espectaculars, i molts altres serveis…

Veureu en aquest vídeo lo bé que ho hem passat, al càmping Villasol, l’experiència familiar de KEFINDE, ja que hem realitzat activitats de Olimpíades, Zumba, Aqua Zumba, Balls de l’Estiu, Bingo, Kahoot, Got Talent, Música en directe, manualitats , i moltes altres activitats més.
A més, un dia hem anat a Aqua Natura i Terra Natura, que aviat podreu veure els vídeos en aquest canal de Youtube i aquest bloc KEFINDE.

Si voleu conèixer millor els detalls de les instal·lacions del càmping Villasol podeu veure la vídeo review completa que vam fer a l’estiu del 2020, mireu el vídeo:

A més si aneu al càmping VILLASOL amb la targeta Mundo Campista Camping Card, us faran els millors descomptes. Si encara no la teniu la podeu comprar al link:
https://www.mundocampista.com

Tota la informació del càmping Villasol al podeu veure a la web:
https://www.camping-villasol.com

Al següent web podeu veure la tenda de sostre de DOMIN GO Camper que hem utilitzat per a aquesta ruta, així com altres models que tenen a la venda i/o lloguer:
https://domingocamper.es