Christian Escribà i Patricia Schmidt han convertit Casa Seat en un món màgic de màgia i fantasia.

Aquest Nadal del 21/22 el podem visitar, de dilluns a dissabte amb un ampli horari de 9h a 21h, de l’1 de desembre al 7 de gener.

Nosaltres vam anar el 3 de gener del 2022 i vam reservar berenar al restaurant per poder visitar-lo. Per control d’aforament s’havia de reservar entrada a la seva pàgina i ja s’havien esgotat les entrades gratuïtes, que va ser una sort perquè venia de gust un bon berenar després d’una llarga jornada a Barcelona.

La ubicació de Casa Seat és privilegiada, a la cruïlla entre Diagonal i Passeig de Gràcia. Recomanem anar de nit per gaudir dels llums de Passeig de Gràcia que aquest any s’inspiraven en papallones, i també apreciar la façana de Casa Seat convertida en un gegantí Calendari d’Advent il·luminat.

En entrar-hi ens dóna la benvinguda una figura de neu gegant vestit amb roba feta de caramels. Trigaríem dies a menjar-nos-ho de com és de gran. Trobem a la primera planta una casa realitzada amb xocolata de debò, creada pel Mestre Escribà, i també una altra caseta on pots entrar i està pleníssima de caramels. Tens la sensació d’estar al món de Hensel i Gretel, són incomptables els dolços que hi ha, no perdeu de vista els vostres petits perquè no es mengin el decorat, juntament amb la cola utilitzada.

Em va encantar l’activitat de crear el teu arbre 3D personalitzat amb una Tablet, escollint color, decoració nadalenca que podies veure a la pantalla gegant i així tenir una foto amb ell. També l’activitat de demanar el desig a l’arbre gegant, que tocava el sostre i parlem d’un dels sostres més alts que he vist, en pujar un nen s’il·luminava l’arbre de manera especial i se sentia una música màgica.

Em va semblar una idea molt divertida de comptar amb un gronxador tan bellament decorat.

A la segona planta gaudim d’un marc decorat per a l’ocasió ideal per fer fotos i uns Cupra i motos on podies pujar. També podies participar al sorteig d’un Cupra un cap de setmana, gentilesa de Seat.

En resum, molt recomanable per anar-hi amb nens petits i amants de la pastisseria.

Al següent enllaç tens tota la informació de casa SEAT i informació de futurs events: https://www.casa.seat