Avui 12 de desembre del 2021, a KEFINDE anem al Castell de Castelldefels, on actualment, el segon diumenge de mes els jardins del Castell de Castelldefels es converteixen en l’escenari per a un divertit joc de pistes familiar. I és es una activitat GRATUITA !!!!

Recomanem l’experiència del joc de pistes perquè és molt divertit i té la dificultat adequada per als nens. No és massa fàcil, els pares hem d’ajudar una miqueta, i per mi això és un avantatge, que la família treballi conjuntament per superar un repte, que cadascú aporti el seu granet de sorra i veure la careta dels teus fills quan ells resolen alguna cosa per si mateixos o tu ho fas i ells pensen tot el que saben els meus pares.
El marc és bellíssim, el Castell de Castelldefels és preciós, i les vistes al mar i a la ciutat són impactants. Ja havia tingut la sort de visites amb anterioritat el castell, però sempre anem amb presses i fer una recerca del tresor en un lloc tan bonic et permet gaudir realment i parar-te a descobrir detalls que ens passen normalment desapercebuts. Em sap greu, no puc dir més sense ser una spoiler, els que feu el joc de pistes ja m’entendreu.

L’atenció del personal és exquisida, les noies són molt amables i la seva actitud t’ajuda a ficar-te a l’aventura. El material que t’entreguen és d’una qualitat altíssima i gràcies a això els nens juguen amb més interès. S’ha pensat el joc amb molt de detall i amor. Els que resolgueu el joc de pistes tindreu una sorpresa en forma de diploma, i això sempre els encanta als nostres petits.
L’activitat és totalment segura, es realitza a l’aire lliure, t’entreguen el material desinfectat i pots quedar-te el document on apuntes les pistes i alguna sorpreseta més.

Consulteu a la pàgina web els dies que realitzen el joc de pistes, no és cada diumenge, ara ho fan un cop al mes. Recomano anar a primera hora per poder visitar el castell després de fer el joc de pistes, i ja passes un matí molt divertit amb la família, els nens tenen entrada gratuïta i la dels adults no és cara. O al migdia, es pot fer l’activitat i segur que no hi ha cues. Nosaltres vam arribar tard al matí i en acabar l’activitat ja volíem anar a dinar alguna cosa, així que tornarem un altre dia per visitar el castell i també Piratia.
Podeu veure als detalls, horaris i altres activitats del Castell de Castelldefels a la web: https://castelldecastelldefels.com/ca