TALLER DE CERÀMICA AL POBLE ESPANYOL

Us presentem el tercer episodi on a KEFINDE visitem el Poble Español, el 3 de abril del 2021. Dins l’especial VIU LA PRIMAVERA AL POBLE ESPANYOL.

Les tendes d’artesania del Poble Espanyol organitzen tallers familiars, i en aquest vídeo podeu veure el taller de Ceràmica, construïm un bol de ceràmica i el pintem al nostre gust. Però l’Aran ha volgut construir el bol i la Noa l’ha pintat. Llàstima que ja era tard i no va dinar temps a construir dos bols.

Podeu veure la informació, preus dels tallers i horaris de la tenda de Cal Terrissaire a la seva pàgina web:
https://lubesi.cat

Aquests tallers i altres que anirem publicant aquestes setmana al bloc i canal de Youtube KEFINDE, i els espectacles que haureu pogut veure al nostre canal de Youtube, formen part de: VIU LA PRIMAVERA AL POBLE.
Del 27 de març al 30 de maig del 2021 el Poble Español de vesteix de primavera, i torna a apostar per la cultura oferint un programa d’activitats familiars encapçalada per l’exposició de dinosaures, espectacles familiars (com Animalia) i les taller que hem comentat que estan oferint els artesans de El Poble Espanyol.

Per si no ho heu vist us deixem els enllaços de més vídeos KEFINDES, que hem fet dins l’especial Viu La Primavera al Poble Espanyol.
ANIMALIA: https://kefinde.es/ca/animalia-poble-espanyol/
DINOSAURIOS: https://kefinde.es/ca/exposico-dinosaures-poble-espanyol/

Podeu consultar preus, horaris d’obertura i comprar les entrades a la web:
https://www.poble-espanyol.com
Activitats familiars de cap de setmana.