Avui 22 de desembre del 2020 a Kefinde assistim a la nova edició del Tecnohivern, l’activitat tecnològica del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat, organitzat al CITILAB, que aquest cop presenta un format íntegrament telemàtic per garantir que els nens i les nenes encetin les vacances de Nadal aprenent a través de la programació per blocs, potenciant la seva creativitat i garantint la decoració festiva a les cases amb la creació d’un adorn tèxtil i personalitzat per decorar l’arbre.

Hem après molt de programació per blocs, mitjançant el programa https://www.turtlestitch.org , un programa molt sililar al famós SCRATCH, amb el que hem dissenyat mitjançant la programació una bola de Nadal amb les inicials del nostre logo de KEFINDE  KFI.

Posteriorment imprès en remot sobre roba (amb màquina de cosir electrònica), una bola de Nadal amb els text del nostre logotid KFI de KEFINDE. I quan vulguem podem anar a les instal·lacions del Citilab a Cornellà i recollir el nostre disseny personalitzat en roba per a decorar l’arbre de Nadal.

Totes les persones interessades en participar en tallers i altres activitats que organitza el Citilab, poden contactar directament per correu electrònic a:
inscripcio@e-citilab.eu
Podeu trobar tota la informació a la web:
https://www.citilab.eu